Im happy I now registered - 招聘 - 沈阳师范大学-尚美沈师 - Powered by Discuz!
查看: 6002|回复: 45

Im happy I now registered

[复制链接]

4

主题

4

帖子

26

积分

新手上路

Rank: 1

积分
26
发表于 2022-12-20 02:41:10 | 显示全部楼层 |阅读模式
sampon nuantator loncolor silver reflex nuantator roscat Sereni Capelli

ma ocoleau femeile, iar acum toate vor cum mine?!

Voi spune o intamplare personala, deoarece imi doresc sa dovedesc ca orice are o rezolvare. Mereu te poti reintoarce la viata pe care ai avut-o candva. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.

Totul a inceput in urma cu 10 luni, cand am implinit varsta de 50 de ani. Cand amprenta batranetii chiar a inceput sa se resimta. Daca pana atunci ma comportam ca la 20 de ani, aveam acelasi spirit si dorinta de entuziasm fata de viata.
Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva inaintarii in varsta, dar incepusem sa nu ma mai regasesc. Simteam ca mi-am pierdut “pata de culoare”, nu mai emanam aceeais energie.
Toti cei din jur pareau sa aiba aceeasi parere ca si mine. Incepusera sa ma marginalizeze, parerea mea sa nu mai fie relevanta, si mereu,ca prima optiune, erau apelati cei mai tiner, chiar daca eu aveam aceeasi experienta ca de obicei si aceleasi abilitati.
Toata lumea ma trata ca pe o persoana batrana, cu grija, cu rabdare si fara interes.
Nu ma mai simteam deloc in regula in corpul meu si incepuse sa se regaseasca si in activitatile mele de zi cu zi. Nu mai aveam aceleasi rezultate si toate relatiile sociale au didsparut.
Simteam ca s-a dus totul si nu le voi mai recapata.

Pana cand am facut decizia de care am spus ca o voi relata. Decizia care mi-a schimbat viata si care mi-a redat starea de spirit si speranta ca “mai e tinerete dupa batranete”
Acum insfarsit vedeam din nou luminita de la capatul tunelului.. ce sa mai, eram direct in lumina. Sclipeam si fizic, dar si din punct de vedere moral.

Pentru a ajunge in acest punct, a trebuit sa aflu cum imi recapat sufletul inapoi.
Am inceput sa intreb in jur, sa aflu ce este in neinregula cu mine, ce s-a schimbat atat de drastic la mine, pentru ca eu eram aceeasi persoana. Intial am respins total ideea si mi s -a parut o aberatie totala, insa am inceput sa aud de la toti cei pe care i-am intrebat “Ai imbatranit! Ai parul alb in cap!”. Cum adica sa fie parul un motiv pentru care sa fiu o persoana batrana?! Tot auzind in jurul meu de-a lungul vietii “Imbratiseaza batranetea! Face parte din procesul natural.”, am inceput si eu sa cred asta.
Insa dupa o perioada de reflectare, am reusit sa ma smulg din aceasta “hipnoza” si sa nu ma mai complac situatiilor neplacute. Am decis sa imi recapat parul tanar pentru a ma recapata pe mine.

M-am determinat sa gasesc o rezolvare la aceasta problema, sa ma conving daca asta este cu adevarat obstacolul.
Am inceput sa ma interesez pentru diferite solutii la recapatarea parului meu tanar. Nu imi doresc sa intru in detaliu si sa judec anumite produse sau solutii, insa nimic din ce am gasit nu consider ca mi-ar aduce vreun beneficiu, poate doar sa fie nefavorabil sau daunator.
In cautarile mele, atentia mi s-a oprit asupra unor produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro pe care le-am mai vazut anterior la TV sau pe diferite site-uri. Si nu as scrie in continuare despre ei, daca nu mi-ar fi schimbat perceptia asupra remediilor parului alb si nu mi-ar fi imbunatatit viata.

Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta.

Acum ajungand la partea asteptata, am primit produsele, le-am folosit timp de aproximativ 2 saptamani. Insa dupa aceste saptamani am observat cum parul meu deja parca era de nerecunoscut. Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat.
Dupa utilizarea produselor pe o perioada de cateva saptamani, am realizat ca parul meu arata chiar mult mai bine decat inainte, acum aveam parul mult mai des, cu un luciu parca din reclame si de asemenea, dermatita de care credeam ca nu exista scapare, s-a redus. Nu am mai experimentat caderea parului, nu mai imi faceam griji ca o sa imi pierd parul la dus, chiar daca credeam ca este un fenomen normal sa cada cateva sute de fire de par pe luna, acum cu greu daca am mai pierdut 10 fire.

Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par

Dupa acest interval scurt de folosire a produselor, toata lumea a remarcat schimbarea mea. Parca ma simteam mai bine si am capatat mai multa siguranta decat in tinerete.
Inca ma uit in oglinda si nu pot sa cred ca sunt din nou asa, iubeam din nou ceea ce vedeam. Mi-am recapatat gustul bun asupra vietii si am mers inainte mai bine ca niciodata.
Prin acest articol mi-am dorit sa ating oamenii ce traiesc aceeasi experienta si sa-i sustin in a deveni cea mai buna versiune a lor. Acest lucru incepand cu ceva minor, chiar daca parul, defapt, are o valoare si un impact foarte mare pentru cei din jur, poate fi considerata o schimbare ce nu necesita mult efort, dar care are rezultate marete.
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

快速回复 返回顶部 返回列表