I am the new guy - 招聘 - 沈阳师范大学-尚美沈师 - Powered by Discuz!
查看: 6309|回复: 47

I am the new guy

[复制链接]

3

主题

3

帖子

19

积分

新手上路

Rank: 1

积分
19
发表于 2022-12-13 15:44:25 | 显示全部楼层 |阅读模式
sampon redare culoare par Sereni Capelli

De ce este important sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.

Prin acest articol vreau sa redau cititorilor speranta ca iti poti pastra aceleasi calitati ca la 20 ani. Niciodata nu esti prea in varsta pentru nimic. Inaintarea in varsta nu iti fura personalitatea si nu trebuie sa iti schimbe stilul de viata.

Mereu am fost o persoana ingrijita si am pus importanta pe imaginea pe care o afisez celor din jur, iar cu totii erau obisnuiti cu asta. Mereu am fost prima persoana apelata in matiere de sfaturi de ingrijire si vestimentatie. Dar totul s-a oprit pana cand am inceput sa primesc primele semne ale batranetii.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu am o problema cu inaintarea in varsta, insa nu ma simt confortabil, si am vrut in continuare sa fiu aceeasi persoana. Pe langa acest aspect, am inceput sa observ si aparitia dermatitei impreuna cu matreata. Simteam ca nu mai am scapare, aceasta persoana nu mai eram eu, daca lumea inainte se uita la mine cu admiratie, acum parca se uita cu “dezgust” si parca ar face orice sa ma evite. Nu mai suportam sa traiesc asa, ma trezeam zi de zi si uram ceea ce vedeam in oglinda. Aceste lucruri s-au reflectat si in relatia mea cu familia si prietenii, simteam ca nimeni nu ma mai doreste.
Insa, mi-am adunat toata puterea si am facut tot ce am putut pana am gasit rezolvarea care mi-a salvat viata. Fara sa-mi dau seama, eram din nou persoana ingrijita si apelata de toti din jur pentru sfaturi si admirata peste tot unde mergeau. Iar odata cu aceasta revenire, am inceput sa profit cat mai mult de ea si sa nu mai pierd nici macar o secunda din oportunitati.

Aceasta schimbare a inceput prin documentarea mea si intrebarile “Cum fac sa scap de asta?”, “Ce pot sa fac sa imi imbunatatesc parul?!”. Nu mai aveam rabdare sa traiesc asa, asa ca mi-am ocupat ore in sir doar documentandu-ma despre acest subiect.

Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
M-am oprit la niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro si cum am spus mai sus, nu vreau sa stau prea mult explicand ceva ce nu mi-ar fi captat atentia si nu mi-ar fi schimbat toata viata.
M-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer.

Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta. Fiind un brand atat de mare, mi-a si oferit mai multa incredere decat celelalte branduri, despre care nu prea am gasit informatii concrete si pozitive, chiar daca unele au reclama la TV.

Imediat cum au ajuns am inceput sa le folosesc, sincer, stiam din toate informatiile ca nu are ce sa fie rau, insa nu am vrut sa imi pun toata speranta in asta, dar ce a urmat m-a lasat intr-o stare de soc si “refuz”.
In numai 2 saptamani, nu am observat cresterea niciunui fir de par blond spre alb sau grizonat, parul meu era mai des ca niciodata si cu un luciu uimitor.
Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par
Fara urme de matreata, dermatita sau caderea a sute de fire de par pe luna. Iar toate aceste beneficii venind doar ca si un plus pentru folosirea zilnica a produselor de la Sereni Capelli.

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

快速回复 返回顶部 返回列表