|
par grizonat Sereni Capelli
De ce suntem neinteresanti pentru cei din jur?
Vreau sa transmit mai departe, prin acest articol, un mesaj pe care eu as fi dat orice sa il aud cu ceva timp in urma. Imi doresc sa ating toti oamenii care se afla in aceasta problema si aceasta stare, precum cea pe care o voi povesti mai jos.
In urma cu 7 luni am observat aparitia primelor fire de par alb. Initial nu am vrut sa accept, deoarece nu intaitasem atat de mult in varsta incat sa am deja par alb.
Intotdeauna am fost o persoana muncitoare si cooperativa, toti colegii si toata lumea apreciindu-ma. Insa odata cu aparitia acestor fire si sectiuni albe,simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine.
Mi se parea ca eram o persoana privita in acelasi mod ca de obicei, toata lumea ma trata de parca aveam o problema. Zi de zi primeam doar intrebari drept “De ce ai par alb deja?!”, “Ai patit ceva? Esti ok?”.
Deja nu ma mai simteam confortabil in pielea mea si parca ceva era gresit cu mine. Nu credeam ca voi mai fi aceeasi persoana vreodata. Am inceput sa ma ingrijorez si eu in legatura cu aparitia acestor fire, mi-a afectat toata viata. Mi-am pierdut buna-dispozitie si increderea de sine.
Am decis ca este momentul sa apelez la ajutor si sa fac o schimbare. Mai intai am vrut sa imi fac clar de ce s-a intamplat acest lucru. Mi-a fost adus la cunostiinta faptul ca parul alb nu apare doar datorita batranetii, ci exista multi factori externi ce pot cauza declansarea. In cazul meu este stresul. Din cauza stresului m-am ales cu par alb, prematur.
Atunci am hotarat ca este intr-adevar, o problema ce imi afecteaza stilul de viata, asa ca am inceput sa incerc tot ce imi sta in putere sa rezolv problema si sa imi recapat parul voluminos si curat.
Am incercat tot felul de metode, toate tipurile de medicamente, produse de spalat, insa singurele rezultate au fost agravarea acesteia si multe alte efecte negative asupra parului meu. Nu mai puteam sa stau asa, simteam ca nu mai pot sa port o discutie serioasa, deoarece nu inspiram profesionalitate.
Printre aceste cautari intense, ochii mi-au cazut pe niste produse de la www.serenicapelli.ro Sereni Capelli. Imi suna familiar, am mai auzit despre acest brand, este un brand foarte extins, provenit din Italia, insa exportat in toata lumea. Acum 2 luni toti colegii de la birou vorbeau despre cum i-a ajutat in imbunatatirea parului, le-au cumparat chiar si parintiilor lor pentru a le repara parul grizonat, iar de atunci nu le-a mai crescut nici macar un fir de par alb.
Desigur, dupa ore in sir de citit recenzii si studiu asupra acestui produs, am inteles ca acest brand este defapt, mai cunoscut decat credeam, cu provenienta din Italia, si distribuit in jurul globului, toata lumea parea ca il adora. De asemenea, dupa ce am vazut ca acest brand, comparativ cu altele de pe piata, chiar are o mare de informatii si recenzii pozitive, m-a convins sa il incerc.
Imediat cum am primit produsele am inceput sa le introduc in rutina mea zilnica. Dupa nu mai mult de 2 sptamani, am observat ca parul meu arata de parca l-am inlocuit cu cel de acum 20 de ani. Firele albe si grizonate erau acum inexistente si pana in ziua de azi nu mi-a mai crescut nici macar unul.
Desigur, este normal cu inaintarea in varsta sa iti cada parul si sa ai goluri, insa nu le-am tratat niciodata cu seriozitate. Insa, acum am realizat, dupa ce aceste produse mi-au acoperit si golurile si mi-au imputernicit firul de par, ce schimbare mi-a oferit.
Matreata nici macar nu mai intra in calcul dupa aceste saptamani. Parul meu arata mai bine ca niciodata si simteam de parca l-am “cumparat” dintr- o reclama
Acum parul meu avea o culoare vibranta si un luciu deosebit.
Desigur, toate aceste beneficii fiind doar “bonusuri” pentru folosirea zilnica a acestor produse, care m-au ajutat sa ma rezum doar la cateva produse pentru un par perfect.
Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat viata inapoi, am avut succes in toate domeniile, toata lumea care ma vedea observa ca ceva este drastic schimbat la mine. Toata lumea mi-a spus ca parca am intinerit si parul arata mai bine decat in tinerete. Toate aceste lucruri mi-au oferit incredere in mine si mai multe beneficii decat credeam.
Imi doresc prin aceasta relatare sa redau speranta si increderea celor care se afla sau se vor afla in aceeasi situatie ca si mine. Mereu se simte bine sa te poti relata la cineva si sa nu te simti singur. Nu uitati ca si cele mai mici schimbari pot aduce plusuri uriase. Nu renuntati la tineretea voastra
Feel free to visit my blog post: fiole biolage |
|