Im glad I finally signed up - 校内外活动 - 沈阳师范大学-尚美沈师 - Powered by Discuz!
查看: 2861|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Im glad I finally signed up

[复制链接]

1

主题

3

帖子

25

积分

新手上路

Rank: 1

积分
25
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2022-12-12 04:10:29 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
tratament indesire par femei Sereni Capelli

Eram cat pe ce sa cad prada batranetii, dar am invins-o.

Am sa va scriu mai jos o intamplare din viata mea, imi doresc sa exprim schimbarea ce mi-a recapatat viata. per ca ceea ce voi scrie mai jos sa fie un mare ajutor pentru toti cei care se simt intr-o situatie in care si-au pierdut spiritul si persoana proprie. Imi doresc sa ofer sfaturile pe care mi le-as fi dorit si eu sa le aud mai devreme.

In urma cu 7 luni am observat aparitia primelor fire de par alb. Initial nu am vrut sa accept, deoarece nu intaitasem atat de mult in varsta incat sa am deja par alb.
Intotdeauna am fost o persoana muncitoare si cooperativa, toti colegii si toata lumea apreciindu-ma. Insa odata cu aparitia acestor fire si sectiuni albe,simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine.
Mi se parea ca eram o persoana privita in acelasi mod ca de obicei, toata lumea ma trata de parca aveam o problema. Zi de zi primeam doar intrebari drept “De ce ai par alb deja?!”, “Ai patit ceva? Esti ok?”.
Deja nu ma mai simteam confortabil in pielea mea si parca ceva era gresit cu mine. Nu credeam ca voi mai fi aceeasi persoana vreodata. Am inceput sa ma ingrijorez si eu in legatura cu aparitia acestor fire, mi-a afectat toata viata. Mi-am pierdut buna-dispozitie si increderea de sine.

Am decis ca este momentul sa apelez la ajutor si sa fac o schimbare. Mai intai am vrut sa imi fac clar de ce s-a intamplat acest lucru. Mi-a fost adus la cunostiinta faptul ca parul alb nu apare doar datorita batranetii, ci exista multi factori externi ce pot cauza declansarea. In cazul meu este stresul. Din cauza stresului m-am ales cu par alb, prematur.

Atunci am hotarat ca este intr-adevar, o problema ce imi afecteaza stilul de viata, asa ca am inceput sa incerc tot ce imi sta in putere sa rezolv problema si sa imi recapat parul voluminos si curat.
Am incercat tot felul de metode, toate tipurile de medicamente, produse de spalat, insa singurele rezultate au fost agravarea acesteia si multe alte efecte negative asupra parului meu. Nu mai puteam sa stau asa, simteam ca nu mai pot sa port o discutie serioasa, deoarece nu inspiram profesionalitate.
Printre aceste cautari intense, ochii mi-au cazut pe niste produse de la www.serenicapelli.ro Sereni Capelli. Imi suna familiar, am mai auzit despre acest brand, este un brand foarte extins, provenit din Italia, insa exportat in toata lumea. Acum 2 luni toti colegii de la birou vorbeau despre cum i-a ajutat in imbunatatirea parului, le-au cumparat chiar si parintiilor lor pentru a le repara parul grizonat, iar de atunci nu le-a mai crescut nici macar un fir de par alb.

Citind numeroasele informatii puse la dispozitie si sutele de recenzii pozitive, mi-am zis ca nu am cum sa nu incerc si eu. (Buna alegere)
Am comandat direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa cum nu ma plateste nimeni sa promovez, puteti lua de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.

Asa dar, am cumparat produsele de la Sereni Capelli si am inceput sa le folosesc. Chiar le-am folosit cu destul de mult entuziasm, avand foarte multa speranta in suflet, insa ce a urmat sa vad a “batut” orice asteptare.

Dupa numai 2 saptamani nu am mai observat, nici pana in ziua de azi, aparitia unui fir de par alb sau grizonat.
Parul meu era ca nou, de parca m-am dus undeva si l-am cumparat. Acum avea culoarea revitalizanta inapoi cu un luciu perfect.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si disparitia completa a matretii. Nu mai aveam niciun stres in legatura cu nimic, aveam parul ideal.

Dupa acest interval scurt de folosire a produselor, toata lumea a remarcat schimbarea mea. Parca ma simteam mai bine si am capatat mai multa siguranta decat in tinerete.
Inca ma uit in oglinda si nu pot sa cred ca sunt din nou asa, iubeam din nou ceea ce vedeam. Mi-am recapatat gustul bun asupra vietii si am mers inainte mai bine ca niciodata.
Prin acest articol mi-am dorit sa ating oamenii ce traiesc aceeasi experienta si sa-i sustin in a deveni cea mai buna versiune a lor. Acest lucru incepand cu ceva minor, chiar daca parul, defapt, are o valoare si un impact foarte mare șampon colorant pentru femei cei din jur, poate fi considerata o schimbare ce nu necesita mult efort, dar care are rezultate marete.
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

快速回复 返回顶部 返回列表